Radio Säteilyn Wappuradio 2023 soi taajuudella 89,00MHz koko vappuviikon ajan!

Ohjelmakarttpäivitys

(Un)lucky Mystical Gallerists

Mikä U? Mikä M? Mikä G? Lapin yliopiston grasut esittelevät graafisen suunnittelun koulutusohjelman vuotuista julkaisua eli UMG-lehteä!

Radioperunat

Radioperunat porisevat ajankohtaisista ilmiöistä sanoja säästelemättä.

Ether Explorations with AdomasLP

AdomasLP talks you through some divine and sublime sounds from his home in the UK – all things from ambient to folk, electronic to indie, hes got you covered!

Imppu ihmemaassa

Radio Säteilyn edelliseltä kaudelta tuttu Imppu palaa jälleen uuden ohjelman parissa! Tässä uudessa ohjelmassa testaillaan eri valmistajien vappuherkkuja ja paneudutaan ajankohtaisiin aiheisiin jaksoittain vaihtuvien vieraiden kanssa! Huumori ja huonot vitsit taattu :)

Huruskuuppi

Onko tulevaisuus valoisa? Voiko sitä edes tietää? Eräs pseudotieteeksikin kutsuttu uskomus esittää, että tähtitaivaalla olisi mahdollista nähdä välähdyksiä tulevaisuudesta. Ohjelmassa Nebs ja Jaypee lähtevät opintomatkalle astrologian saloihin; tule mukaan, jos uskallat!

Auta mua Ida!

Pyöriikö mielessäsi sellaisia kiusallisia kysymyksiä, joihin edes Jodel ei auta? Ei hätää, Ida auttaa. Vastailemme kaikella tietotaidolla ja sympatialla kanssaopiskelijoiden ongelmiin, liittyi ne sitten opintoihin, ihmissuhteisiin tai vaikka luonnontieteisiin. Hostien ja vierailijoiden pehmeän suklaiset äänet sopivat mainiosti vaikkapa pötköttelyn taustalle.

KAAOS!

Joo elikkä tota…
Kaipaatko elämääsi jännitystä?
Niin mekin!
Onko sinulla ikinä tylsää?
Niin meilläkin!
Haluatko kuunnella niin hyviä kuin huonojakin kappaleita?
Kansamme se onnistuu!

KAAOS!

Freestyle Show

Ohjelmassa räpätään improvisoiden eli freestyletaan. Ohjelmassa mukana mm. Neljä2 ja Gältzy sekä muita vieraita. Lähetys on interaktiivinen sillä kuulija pystyy lähetyksen aikana lähettämään avainsanoja tai aiheita räpättäväksi. Luvassa säkenöivä ja ainutkertainen rap-spektaakkeli!

Old Stars

Tervetuloa mukaan, kun kaksi tuoreilla jaloilla varustettua +30-vuotiasta hassuttelee ”aikuisten miesten kesken”. Ohjelmassa luvassa musiikin saralla monipuolinen kattaus 2000-luvun alun klassikoita sekä mahdollisesti livemusiikkia. Luvassa myös keskustelua vähemmän ajankohtaisista asioista rennolla meiningillä sekä juontajien noloimmat vappumuistot.

Speksi goes radio

Speksin esityskausi on päättynyt ja kenties jäit janoamaan lisää? Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan speksimäisiin tunnelmiin radioaalloilla. Speksin tämän vuoden näyttelijät Jutta ja Inka ottavat kuulijoiden omstartit mukaan improvisaatiota sisältävään ohjelmaansa, josta ei puutu menoa ja meininkiä.

Good Evening, Europe!

GOOD EVENING EUROPE, and good morning Australia! The best season of the year, Eurovison Spring, is right at it’s peak, and we’re here to get you on the mood with the iconic songs and some guilty pleasures from previous years, and ofc with 2023 competing songs. Join us for the vibes and stay for the tea about your favourite contestants!

Sokraattinen simahetki

Akateemisten Filosofisten Remppalaisten Ihmisten Saunakerho (Afris ry) tuo taajuuksille wappufiilistä ja etsii vastauksia olemisen arvoituksiin auringon jo laskettua. Me kysymme ne kysymykset joita kukaan ei ole vielä kysynyt.

Kasuaali Peliohjelma

Tässä viihteellisessä peliohjelmassa käydään läpi viime vuosien hittipelejä. Varsinkin niitä sellaisia, joista ei moni ole kuullut. Lisäksi visaillaan videopelitietouden parissa. Ole siis osallistettu kuulija ja tule taajuuksille nauttimaan showsta. Houstin viikottaisten pelistriimien katsominen ei ole pakollista.

Radio Setäily

Tiesitkö, että vääjäämätön setäytyminen uhkaa lähes ainakin viittäkymmentä prosenttia milleniaaleista? Uussetäilyn pioneerit Risto, Otto ja Samuli saapuvat studioon ja pureutuvat taas setäilyn ytimeen. Onko setäelämä pelkkää ikuista kahvinjuontia ja lähestyviä kattoremontteja vai löytyykö oljyläikästä myös muita värejä?

Säteilyä Campukselta - Dialogi Arktiselta Aikavaellukselta

Elätkö epävarmuudessa? Miten olet juuri tässä, juuri nyt? Millaista dialogia käyt omalla aikavaelluksellasi maailmankaikkeudessasi tieteen tai taiteen rajapinnoissa? Millainen suhteesi on Arktisella Aikavaelluksellasi Kosmokseen? Vappuhauskaa dialogia tutkimusretkistämme Kosmokseen! Minkä kirjan ottaisit mukaasi löytöretkelle maailmankaikkeuden tulevaisuuteen?

Kuka päästi eepeet wappuradioon?

Tättärää! Täällä ollaan taas… tärkeimmän kysymyksen äärellä: Kuka päästi eepeet radioon, vappuna? Luvassa parin tunnin ajankohtaisspektaakkeli, joka ei jätä kuulijaa kylmäksi. Ännännen vuoden seikkailijat sukeltavat syvälle opiskelijaelämän ja elämän syövereihin unohtamatta hymykuoppaa poskensivussa. Tuu mukaan!