top of page
Maskotti_edited.png
IMG_3266.png
Paperi-Tausta-Pieni.png

TAOn Spesiaali Sillis-Extra

Kuka, mitä, hä?
Kuka niitä ansiomerkkejä saikaan? Mitä TAOn vujuilla oikeastaan tapahtui?   
Tervetuloa kuulemaan TAOn vujujen jälkipuintia vaihtuvien vieraiden kanssa Sillis-Extrassa sunnuntaina 12.11. klo 13-15.

Paperi-Tausta-Pieni.png

Sokraattinen Glögihetki

Vapulta tuttu, orastavan filosofinen hallittu kaaos palaa linjoille pikkujoulutunnelmissa. Tämä jouluglögin huuruinen keskusteluohjelma vaivaa jälleen kuulijoiden aivoja vaikeilla, ja ei niin vaikeilla elämän pohdinnoilla.

Paperi-Tausta-Pieni.png

Huruskuuppi

Onko tulevaisuus valoisa? Voiko sitä edes tietää? Eräs pseudotieteeksikin kutsuttu uskomus esittää, että tähtitaivaalla olisi mahdollista nähdä välähdyksiä tulevaisuudessa. Ohjelmassa Nebs ja Jaypee lähtevät opintomatkalle astrologian saloihin, välillä ehkä polulta eksyen. Maanantaisin ja perjantaisin 13-15

Paperi-Tausta-Pieni.png

Student afterlife (ENG)

How does it feel to walk towards the light of graduation? Discussing the inevitable transformation with guests who underwent transition into the big world.

Paperi-Tausta-Pieni.png

2 tuntia

2 tuntia Eeron kanssa perjantaisin kello 22 taajuudella 89 Radio Säteily.

Paperi-Tausta-Pieni.png

電波ソングナイト!!
Denpa song night!!

電波ソングナイトヘようこそ!!

Tervetuloa denpa-biisien pariin tiistaisin kello 18-20!! Tässä ohjelmassa tarjoan ensi-kosketuksen denpa-musiikin kummalliseen, mutta hurmaavaan maailmaan ja pääset kuulemaan monenlaisia artisteja alatyylin saralta!

Paperi-Tausta-Pieni.png

ÖRRRMÄGEDDÖN

Älä usko mitään, mitä netistä luet tai uutisista kuuntelet. Usko meitä. Parin tunnin äitelän joulukinkun makuinen kattaus maailmanlopun psykosfääristä.

Paperi-Tausta-Pieni.png

Sanomattomia pohdintoja

Niitä pikkuasioita, jotka saattavat jäädä sanomatta. Juontajina Lauri Laitinen ja Saija Hakola.

Paperi-Tausta-Pieni.png

KAAOS 2.0

Moikka! Ollaan Oona ja Linnea ja tultais TAAS pitämään radio ouhjeilmaa. Elikkäs tulkaas kuuntelemaan ku kolmen tunnin ajan kaksi kertaa viikossa sekoillaa ja kuunnellaa hyvää musiikkia!!!
Jalapeno
Habanero
Chili
KIVI

Paperi-Tausta-Pieni.png

Onko eläinkin lähimmäinen?

Voiko lihaa syödä hyvällä omallatunnolla? Mihin eläinoikeusajattelu perustuu? Mitä Raamattu opettaa eläinten kohtelusta?   Näihin kysymyksin vastataan radio-ohjelmassa Onko eläinkin lähimmäinen? Lauantaina kello 11 Radio Säteilyssä. Ohjelman tuottaa Rovaniemen seurakunnan oppilaitostyö.

Paperi-Tausta-Pieni.png

Kasuaali Peliohjelma

Kasuaalissa Peliohjelmassa avataan videopelien sielunelämää pelikehittäjän näkökulmasta. Luvassa on immersoivaa keskustelua, keskisyviä analyysejä ja jännittävää visailua. Houstina toimii erittäin lupaava paikallinen striimaaja. (pls subscraib)

Paperi-Tausta-Pieni.png

iipee-kerho

Oliko koulupäivä raskas? Tule vastapainoksi viettämään iltapäivääsi kolmen kaveruksen seuraan rennon puheohjelman pariin.

Paperi-Tausta-Pieni.png

Musiikkia maapallolta

Ohjelmassa soitetaan kotona makoiluun ja kuumatkalle sopivaa musiikkia. Mahdollisesti minimaalisia välispiikkejä.

Paperi-Tausta-Pieni.png

Joutsenlammen asukkaat

Perusteellinen katsaus SWANS-yhtyeen studioalbumituotannosta. Tule mukaan kuuntelemaan, kun teen yhden musiikkialan mielenkiintoisimmista yhtyeistä sinulle tutuksi. Varaudu kokeelliseen rokkiin, aavistuksen alistavaan pauhuun, ja ennen kaikkea hyvään musiikkiin.

Paperi-Tausta-Pieni.png

Chulluntai-Veikkoset

Chulluntait otetaan lungisti, kuunnellaan räppiä, höpistään mukavia ja keskitytään elämän sietämättömään keveyteen.

Ota hyvä asento oli se sitten etu- tai takakeno ja liity Veikkosten seuraan.
Lähetykset sunnuntaisin klo 15-17 (05., 12., 19.11.)

Paperi-Tausta-Pieni.png

KOPLAn pelinurkka

KOPLAn pelinurkka tuo lautapelailun ja rennon yhdessä olon radioaalloille. Koe pelaajiemme kanssa pelien tuomat tunteiden vuristoradat. Luvassa on muutakin kuin pelkkää Kimbleä: seurapelejä, strategiapelejä ja roolipelejä. Joka lauantai klo 15-17. Tule mukaan nauttimaan ja löydä uusia pelituttavuuksia.

Paperi-Tausta-Pieni.png

Radioaktiiviset nuoret - Punk show

Luulitko että punkki on kuollut?
V**UT OLE! 

Radioaktiiviset nuoret vievät kuulijat punkin maailmaan alkuajoista aina tähän päivään asti. PUNK NEVER DIES!

Paperi-Tausta-Pieni.png

Show Me Queer

Show Me Queer: The journey of a tired gay looking for representation on TV. AKA looking at TV from the perspective of a queer person. Examples and opinions on representation.

Paperi-Tausta-Pieni.png

Kohokohtia - mitä klikkiä

Kohokohtia - Mitä klikkiä -viihdeohjelmassa kaksi hupakkoa tonkii päivän polttavimpia otsikoita ja arvuuttelee mitä klikkiä maailmalla tapahtuu!? Kuuntele asiantuntijan vinkit Elinan ja Kattin kanssa keskiviikkoisin 16-17. Tätä et usko!

Paperi-Tausta-Pieni.png

viivin ja freyan aamushow

Paikalliset lörppösyysoikkarit tulevat viihdyttämään kylmiä ja ankeita marraskuuaamujasi suloäänillään! Asialistalla on mm. päivän polttavat aiheet aina ulkopolitiikan kiekuroista influencereiden hammashoitoisin.   
Laita siis herätys päälle tiistaisin ja kuuntele meitä klo 9-12 aamulla!

Paperi-Tausta-Pieni.png

Aamupalalle!

Ollaan ja jutellaan ja syödään ja juodaan ja jutellaan. Maanantaisin heti aamuseiskasta kymppiin. Sara juo kahvia ja Mellu teetä. Juokko säkin?

Paperi-Tausta-Pieni.png

Yhden illan keikka

Hyvää iltaa. Mä olen Noa ja olen amatööri laulaja ja lauluntekijä. Viimeisten vuosien aikana olen kirjottanut muutaman laulun joita soittelen niille jotka ovat kuunnellakseen. Lauantaina 18.11. klo 19:00-20:00 esitän Säteilyssä koko tuotantoni ja olisin iloinen jos liittyisit seuraksi. :-)

Paperi-Tausta-Pieni.png

Auta lunni!

Onko opiskelija- tai kenties työelämässäsi kiperä pulma,   johon kaipaisit ratkaisua? Tarvitsisitko uutta näkökulmaa mieltäsi askarruttaviin huoliin? Ei hätää: kaiken kattavalla alumnin pätevyydellä ja vaihtelevalla asiantuntijuudella TAOlunnit liitävät avuksesi radioaaltoja pitkin!

Paperi-Tausta-Pieni.png

TAOradio

TAO valtaa Radio Säteilyn jälleen! Aina maanantaisin TAO aktiivit tulevat keskustelemaan ajankohtaisista aiheista, vastaamaan kiperiin kysymyksiin ja kertomaan tuoreimmat uutiset.

Paperi-Tausta-Pieni.png

TAO ry vuosijuhlaspesiaali

Jäikö lippu vuosijuhlille hankkimatta? Ei hätää, sillä TAO ry kutsuu sinut mukaan seuraamaan juhlahumua radion välityksellä Vuosijuhlaspesiaalin pariin! Kaiva siis irtokynnet, partavesi ja tekoripset esiin ja liity seuraan!

Paperi-Tausta-Pieni.png

LYYtiset

Ajankohtaisohjelma LYYstä, LYYläisistä ja päivän LYYkkäimmistä uutisista.

Paperi-Tausta-Pieni.png

coin de mélancolie

Pimenevät illat toivottavat suloisen haikeat tunnelmat tervetulleeksi. Melankolianurkka tarjoaa toiveikkaan kevyttä synkistelyä tiistaisin kello 16-18. Jaa chatissa hämärätkin hetkesi ja virittäydy tunnelmoimaan varjoja ennen valoa syvien sävelten syleilyssä.

Paperi-Tausta-Pieni.png

Jutan juttutuokio

Keitä kaikkia Jutta haastatteleekaan ohjelmassaan maanantaisin klo 17-20? 🤔 Tule linjoille ja osallistu keskusteluun, tiedä vaikka pääsisit suoraan lähetykseen mukaan!

Paperi-Tausta-Pieni.png

Ex-Naapurisopulit

Ylläpidä naapurisopua lempparisopuleidesi kanssa! Ex-naapurisopuLIT on ajankohtais- ja henkilökohtaisohjelma täynnä kahden entisen naapuruksen eläväistä yhdessäoloa ja mielivaltaista ajatustenvaihtoa.
Nosta kissa naapurin pöydälle Katin ja Iisan kanssa perjantaisin klo 15-17!

Paperi-Tausta-Pieni.png

LoimuSpeksi: Satamakeikan jälkipuinti

LoimuSpeksin Satamakeikka palaa ke 15.11. klo 17-20 radioaalloille viimeistä kertaa! Mitähän viime vuoden sankareille kuuluu? 🤔

Paperi-Tausta-Pieni.png

Unen rajamailla

Ohjelmassa käydään läpi nähtyjä unia. Niitä analysoidaan täysin epätieteellisesti ja subjektiivisesta, “musta tuntuu”–näkökulmasta. Intuitiolla on vahva rooli ohjelmasisällössä.

Paperi-Tausta-Pieni.png

Aina on ensivuosi

Ohjelma niille, joilla ei mene putkeen ja miten selvitä.
Käsittelemme ohjelmassa ongelmien tunnistamista, avun hakemista sekä kuulemme voittaja tarinoita kuinka on lopulta opinnoissa päästy maaliin asti.

Paperi-Tausta-Pieni.png

Toisella kierroksella

Kolmekymppiset opiskelijat Inka (ennen sosionomi, nyt Lyhtyläinen) ja Ilona (ennen opettaja, nyt KB:lainen) keskustelevat siitä, miltä tuntuu hypätä oravanpyörästä takaisin opiskeluelämään. Miten opiskelu ja opiskelijakulttuuri ovat muuttuneet viime kerrasta?

Paperi-Tausta-Pieni.png

Candescence with AdomasLP

Candescence is a music show ranging from warm ambient folk sounds to underground electronic cuts. Expect a showcase of experimental and   interesting sounds; hosted by AdomasLP and other special guests from Manchester.

Paperi-Tausta-Pieni.png

Kohtalon Kuuma Linja

Keskiviikkoisin kello 20-22 planeetat asettuvat kohdilleen ja oraakkelit saapuvat studioon. Älä ohita tilaisuuttasi kuulla universumin ääntä! Tämä viesti on juuri sinulle.

Paperi-Tausta-Pieni.png

Illan Satu

Tule kuuntelemaan Illan satu joka tiistai- ja torstai iltaisin klo 20.00! Luvassa vanhoja klassikoita.

Paperi-Tausta-Pieni.png


Arktisen Aikavaelluksen Radiosäteilyä CosmosCampukselta - Kaiken ymmärtämisen käsikirjoitusta Linnunradan liftareille

Ohjelmassa Arktisen Aikavaelluksen kokemuksia ja oppimisympäristöä käytetään Ohcejoga Ursan FB-sivujen kautta innovatiivisen radio-ohjelman innoittajana ja syvennytään samalla Radio Säteilyn ytimeen tieteelliseltä ja taiteelliselta tulokulmalta lasten ja nuorten näkemyksistä varttuneempien Linnunradan liftareiden filosofioihin ja peliteoreettisiin ajatelmiin.

Paperi-Tausta-Pieni.png

Live Love Lappi

Tervetuloa kuuntelemaan Live Love Lappia! Pääset kuulemaan parhaimmat, kauheimmat ja hulvattomimmat Lappitarinat meidän seurassamme lauantaisin.

Paperi-Tausta-Pieni.png

Levykaappi - tai mitä oletan sieltä löytyvän

Ohjelmassa sukelletaan milloin kenenkin musakokoelmiin ja lisätään sen päälle hiukan extraa. Jokaisessa jaksossa saatetaan siis seikkailla paljonkin eri genrejen välillä, mutta jonkin punertavan langan ympärillä. Luvassa myös Isänpäivä-spesiaali 12.11.!

Paperi-Tausta-Pieni.png

Pinskin pinkit päiväunet

Pinskin pinkit päiväunet on ohjelmakonsepti, joka tuo Lapin korkeakouluopiskelijoiden toisillensa osoittamat ihailua pulppuavat ja hattaraisen makeat kirjeet radioaalloille kera unelmaisen musiikin.

Paperi-Tausta-Pieni.png

Ajatus, erehdys, yritys - puhetta osaamisesta luovilla aloilla

Lopeta ajelehtiminen, ota oma osaamisesi ja suuntaa se apunasi työelämän siniselle merelle. Ohjelmassa pohditaan asiantuntijuutta, sen tuotteistamista ja brändäystä sekä miten osaaminen myydään yrityksille ja asiakkaille. Sinulle jää enää toteuttaminen.

Paperi-Tausta-Pieni.png

Suomituben kronikat

Suomituben Kronikat: Sukelletaan lapsuuden nostalgiaan ja suomituben kultakausiin sunnuntaisin kello 14-16. Muistakaa painaa peukkua ja tilata kanava!

Maskotti_edited_edited.png
bottom of page